Profielschets

Ruijs en zoon hoveniers is een middelgroot hoveniersbedrijf, opgericht in 1919 en gevestigd aan de rand van Amsterdam. Er zijn circa 35 medewerkers in vaste dienst. In het hoogseizoen wordt dit aantal uitgebreid met tijdelijke krachten. De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een uitgebreid en modern machinepark tot hun beschikking voor het uitvoeren van de gevarieerde werkzaamheden.

Het bedrijf is actief in Amsterdam en omstreken, van Alkmaar tot Den Haag en van Utrecht tot de kust. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, tuinarchitecten, musea, hotels, bedrijven en particulieren. Ruijs en zoon hoveniers voeren projecten van elke omvang uit; van piepkleine particuliere tuintjes tot grote groenprojecten. Het bedrijf houdt zich bezig met voorbereidend werk, aanleg, renovatie en onderhoud. Ook voor levering en onderhoud van interieurbeplantingen kunt u bij hen terecht. Zodat u met recht kunt spreken van een totaalpakket. Ruijs en zoon hoveniers levert al meer dan 80 jaar ambachtelijk vakwerk, maar gaat ook met z'n tijd mee. Het is innoverend bezig en heeft een goed oog voor het milieu.

De VCA certificering zorgt ervoor, dat de medewerkers hun verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu kennen.

Aangesloten bij:

Logo VHG

Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

De branchevereniging van hoveniers en groenvoorzieners adviseert en behartigt de belangen van de bij haar aangesloten leden. De werkgeversorganisatie vertegenwoordigt haar leden bij ministeries en instanties.

Logo Erkend Hovenier

SEH Stichting Erkenningen Hoveniers

De bij de SEH aangesloten erkende hoveniers worden door een onafhankelijke keuringscommissie gecontroleerd. Zowel op vakbekwaamheid, betrouwbaarheid als kwaliteit. Alleen bedrijven die blijvend voldoen aan de strenge eisen mogen het beeldmerk "Erkend hovenier" voeren.